[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_2″ last=”no” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][fusion_text]
Chantal’s bosbessen kwarktaart
Ingrediënten
• 12 blaadjes gelatine (20 Gr)
• 200 Gr Fries roggebrood
• 100 Gr dadels
• 2 potten Optimel Griekse stijl kers (900 Gr)
• 200 gram Philadelphia Cream cheese light
• 32 Gr roomboter
• 60 Gr whey poeder (vanille)
• 250 gram bosbessen (diepvries fruit)
Bereiding
1. Roggebrood en dadels malen in keukenmachine
2. Gesmolten boter toevoegen en goed mengen
3. Springvorm (met bakpapier) bekleden met mengsel en goed aandrukken dat de bodem volledig bekleed is. Daarna ik koelkast zetten.
4. 12 gelatineblaadjes wellen
5. Optimel kwark, Philadelphia en whey mengen
6. (Ontdooide) bosbessen verhitten in een pannetje. Van het vuur halen zodra het kookt.
7. Knijp de gelatine blaadjes uit en voeg deze toe aan de bosbessen. Goed mengen.
8. Voeg het bosbessenmengsel toe aan het kwarkmengsel en roer door.
9. Giet het kwarkmengsel in de springvorm op de roggebrood/dadel bodem en laat het minimaal 3 uur opstijven.
Per 1/8 deel +/- 254 kcal
Taartjes-tijd! 🙂
Chantal
[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_2″ last=”yes” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][fusion_imageframe lightbox=”no” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””] [/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]