BESCHIKBARE CURSUSSENcursusmap

Het Feelgood programma kun je op diverse manieren doorlopen. 1-op-1 of 1-op-2 of in een kleine groep. Gedurende zes weken ga je onder begeleiding van een persoonlijke coach aan de slag met jouw leefstijl. De coach zal je stimuleren om na te denken over je manier van eten en bewegen. Samen ga je stapsgewijs op zoek naar slechte gewoontes en leer je hoe je die kunt vervangen door een gezond alternatief. Alles wat je leert is optimaal afgestemd op jouw lichaam en is direct toe te passen. Feelgood is niet gebaseerd op moeilijke theorieën, maar eerder een praktische handleiding.

We stellen één voorwaarde aan cursusdeelname en dat is dat je beweegt! Het Feelgood programma is gebaseerd op de actieve mens. Wie op de juiste manier energie verbruikt, krijgt er namelijk meer energie voor terug. Als je die uitdaging aangaat, zul je merken dat je absoluut geen honger hoeft te lijden om op gewicht te komen én te blijven. Feelgood is geen dieet. Het gaat erom dat je op de juiste momenten de juiste hoeveelheden eet, afgestemd op jouw lichaam. Kortom; gezond en verantwoord afvallen op basis van een gebalanceerd voedingspatroon. En wat ook niet onbelangrijk is; het hele gezin kan mee-eten!

De cursus wordt gegeven bij de coach (locatie Hangar17, te Hoogerheide). De ervaring leert dat een vrolijk gesprek veel beter werkt dan het overhevelen van zware kost in een standaard cursussetting. De weegschaal komt elk cursusmoment tevoorschijn, maar niet om je af te rekenen op slechte resultaten. Het is een manier om het resultaat te koppelen aan de ontwikkelingen van de tussenliggende periode.

Wil jij ook méér energie en je figuur verbeteren?! Ga dan nú naar het contactformulier en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.