[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_2″ last=”no” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][fusion_text]
Havermoutbrood
Ingrediënten
• 200 g havermoutmeel
(of zelf havermoutvlokken fijnmalen tot meel)
• 100 g havermoutvlokken
• 200 ml sojamelk
• 1 tl bakpoeder
• 4 eieren
• 2 el lijnzaad
• 2 el pompoenpitten
• 30 g walnoten
• 50 g rozijnen
• 50 g dadels
• snufje zout
Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe het havermoutmeel in een kom. Voeg de havermoutvlokken, de sojamelk, het bakpoeder, de eieren, het zout, de eetlepels lijnzaad, pompoenpitten en de walnoten toe. Meng alles goed. Roer dan de dadels en de rozijnen door het mengsel. Vouw een vel bakpapier in een broodvorm en verdeel het havermoutmengsel in de vorm. Bak het brood ongeveer 45 minuten in de oven.[/fusion_text][fusion_sharing tagline=”Deel dit recept!” tagline_color=”” title=”Havermoutbrood” link=”http://feelgood-food.nl/havermoutbrood/” description=”Havermoutbrood met lijnzaad en pompoenpitten” pinterest_image=”” icons_boxed=”” icons_boxed_radius=”4px” box_colors=”” icon_colors=”” tooltip_placement=”” backgroundcolor=”” class=”” id=””][/fusion_sharing][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_2″ last=”yes” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][fusion_imageframe lightbox=”no” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””] [/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]