[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_2″ last=”no” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][fusion_text]

HANGAR17
Bananenbrood

Ingrediënten 
• 3 rijpe bananen
• 50 gram dadels (zonder pit)
• 3 eieren
• 150 gram amandelmeel
• 1½ theelepel bakpoeder
• ½ theelepel baking soda
• Snufje zout
• 100 gram grof gehakte pecan noten of  flinke handvol rozijnen of pure chocola naar smaak

Verwarm de oven voor op 175 graden. Doe de ontpitte dadels en bananen in de keukenmachine en mix tot een glad mengsel. Klop in een kom de eieren met zout luchtig (ongeveer 2 minuten). Meng dan de eieren voorzichtig door het bananenmengsel en spatel ook het amandelmeel, pecannoten (of rozijnen of chocolade), bakpoeder en baking soda erdoor. Roer dit goed door tot je een egaal mengsel hebt. Vet een cakevorm in of doe hier bakpapier in. Giet het mengsel in de cakevorm en bak in 45-50 minuten goudbruin.

Smakelijk eten!

Hangar17

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_2″ last=”yes” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][fusion_imageframe lightbox=”no” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””] [/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]