[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_2″ last=”no” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][fusion_text]
Marieke’s Healthy Havermout Repen
Benodigdheden
Deegroller
Bakpapier
Ingrediënten
1,5 el havermout
10 Asphikan dadels, zonder pit, in stukjes
10 walnoten, grof gehakt
10 pinda’s, grof gehakt
1 el cacaopoeder
Doe de havermout met de dadels in een kom. Prak het geheel fijn tot een stevig mengsel onstaat. Hak de walnoten en pinda’s grof. Voeg de walnoten, pinda’s en het cacaopoeder toe aan het dadelmengsel. Meng alles goed door elkaar tot een homogeen deeg. Rol het deeg met de deegroller uit op een vel bakpapier tot je een plak hebt van ongeveer 2 centimeter. Laat het deeg 1 uur opstijven in de koelkast. Snijd het deeg in repen van ongeveer 4 centimeter breed en 20 centimeter lang.
Voor een gezonde energyboost!
Marieke
[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_2″ last=”yes” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][fusion_imageframe lightbox=”no” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””] [/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]