[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_2″ last=”no” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][fusion_text]

Bastians Peanut Butter Crunch Bars

Ingrediënten 
• Gepofte rijst (60 gram)
• Pindakaas (80 gram)
• Maple suryp (ahorn of agave siroop) (20 gram)
• Kokosolie (40-50 gram)
• Honing (1 eetlepel)
• Vanille (1 eetlepels)
• Chocolade (naar eigen keuze)

Meng de pindakaas, siroop, kokosolie, honing en vanille samen. Warm het mengsel op in de koekenpan op laag vuur voor ongeveer 2 minuten zodat het een vloeibaar mengsel word. Giet de vloeibare ingrediënten in de bak met gepofte rijst, roer deze met een lepel goed door totdat de pindakaas goed verspreid is over alle gepofte rijst. Verspreid de mix in een bakje, smelt de chocolade en verspreid deze over de top laag. Zet het bakje voor ongeveer 10/15 minuten in de koelkast, zodat de chocolade laag hard kan worden.

Time to snack!

Bastian

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_2″ last=”yes” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][fusion_imageframe lightbox=”no” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””] [/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]