[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_2″ last=”no” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][fusion_text]
Annemarie’s sugarfree
Birthday Brownies
Bereidingstijd: ± 60 min, waarvan 30 min oventijd en 15 min om af te koelen.
Nodig voor 1 bakblik van +/- 18×28 cm
Ingrediënten
• 250 gram ontpitte dadels
• 200 ml extra virgin kokosolie
• 2 eieren
• 75 gram amandelmeel
• 75 gram rauwe cacaopoeder
• 2 tl bakpoeder
• 1 snuf zeezout
• 100 gram geraspte courgette
• 100 gram rauwe noten
• 2-3 el geraspte kokos
• 75 gram rauwe chocoladereep
Week de dadels 20 min in lauw water. Verwarm de oven voor op 180 graden. Rasp de courgette. Bekleed een ovenschaal of bakblik met bakpapier.
Meng de dadels kokosolie en eieren in een blender of keukenmachine. Voeg daar vervolgens de amandelmeel, cacao, snuf zeezout en bakpoeder aan toe en zet de blender/keukenmachine nogmaals aan tot het goed vermengd is. Roer ten slotte de courgette en (fijngehakte) noten erdoor.
Stort het mengsel in het bakblik en zet in de oven voor ongeveer 30 minuten. Laat de brownies voor ± 10 min afkoelen in de oven en haal ze er daarna uit. Besmeer de brownie met gesmolten chocolade bestrooi met geraspte kokos.
Happy Healthy Birthday!
[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_2″ last=”yes” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][fusion_imageframe lightbox=”no” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””] [/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]